At spare penge i hverdagen

Danske bank har i et stykke tid haft en funktion, hvor man kan se statistikker om sit forbrug. Og jeg skulle lige have stillet min nysgerrighed – det skulle jeg aldrig have gjort! Jeg bruger bare rigtig mange penge, og som oftest er det fordi jeg er for doven til at kigge efter de gode tilbud, eller fordi jeg ganske enkelt betaler overpris.

Jeg ved også godt, at det er de små ting, der skal i fokus. For eksempel har jeg en fyldt sort sæk med indkøbsposer, fordi jeg hver gang køber en ny. Jeg vil nu til at blive bedre til at kigge i tilbudsavisen, så jeg kan spare lidt penge der.

Jeg fortalte dette til mine veninder, som nu også har introduceret mig for social shopping, og har vist mig forskellige hjemmesider, hvor jeg for eksempel kan få sushi til halv pris. Jeg fandt ud af, at jeg også kan spare penge på dyre mærkevarer. Jeg kan bl.a. købe nyt tøj, fine ting til mit hjem eller måske flotte smykker og samtidige spare over halvdelen af butiksprisen.

Når jeg begynder at spare penge i hverdagen, kan det være, at jeg kan bruge disse på en lækker rejse én gang om året. Jeg er allerede vild med tanken!

This entry was posted in Bogføring og regnskab, Bolig, Rejser, brugskunst, dankort, penge, reklamer, tilbud and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to At spare penge i hverdagen

  1. Pingback: harvey

  2. Pingback: eduardo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>