Efterårets dametøj 2013

Det er snart efterår, og det betyder, at vi skal shoppe helt nyt tøj til vores garderobe. Og hvis man skal tro på de helt store modeblade og designere, så er pelsen et af de store hits i år. Jo større jo bedre. og jo vildere farver jo bedre. Det er jo fantastisk!

Derudover skal man også investere i en eller flere hatte, som både kan være ensfarvet eller mønstret, hvis man er til det. Hvis du er mere til varme huer med kaninpelse-tutter foroven, er du også med på dette efterårs hotteste mode.

Moden med dyreprint som allerede er der nu fortsætter, så du behøver ikke smide hele garderoben ud. Behold gerne alt, hvad du har af leopard print. Er du mere til læder, er det også tilladt til efteråret, hvor du både kan holde dig til de neutrale jordfarver eller vælge et par bukser i eks. rød eller grøn. Alt er tilladt – det eneste, du ikke må, er at være iklædt læder fra top til tå.

Er du i tvivl om, hvor du skal finde alt dette fine dametøj online, kan du bl.a. kigge på Zara.com, H&M.dk, Miinto.dk, bymalenebirger.com osv.

This entry was posted in penge and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Efterårets dametøj 2013

  1. Pingback: jesse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>