Er du på udkig efter nyt gulv?

Jeg har selv lige stået og skulle købe nyt gulv og jeg synes det var en jungle så her er lidt tips og tanker om nye gulve samt links som måske kan give dig lidt inspiration.

Jeg søgte længe og var meget i tvivl om hvad jeg skulle vælge. Jeg blev anbefalet Alloc Laminat da det er slidstærkt og forholdsvis billigt. Jeg gik derefter i gang med at lede efter de forskellige typer jeg kunne vælge i mellem og der er mange skulle jeg hilse at sige. Det er dejligt at jeg faktisk kan få noget der passer til mig og at jeg kan tillade mig at være en smule kræsen.

Alloc gulve fås som sagt i virkelig mange forskellige designs og jeg fandt flere som jeg godt kunne lide hvilket normalt ikke ligner mig. Jeg brugte dog noget tid på at finde frem til det design jeg mente ville passe bedst til flest indretninger og og kom frem til klassiske Alloc Laminat i Brun eg som jeg er blevet meget glad for.

This entry was posted in Bolig and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Er du på udkig efter nyt gulv?

  1. Pingback: terrance

  2. Pingback: max

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>