Sensommeren er ved at være slut

Vi har haft det fedeste sommervejr i år, hvor der har været sol og skyfri himmel stort set hver dag, og graderne har været helt oppe på 25-30. Jeg har derfor vænnet mig til kun at skulle have et par shorts, en top og et par sandaler på, og har vænnet mig til at være ude hele dagen, da jeg ikke ville gå glip af en eneste af solens stråler. Men nu er det altså slut.

Forleden dag fik jeg sommerens største ”vejr-chok”, hvor selv en vinterjakke og et halstørklæde ikke havde været nok. Det er ikke til at forstå, hvor hurtigt sommeren er gået. Den forsvandt lige midt i alle vores strandture, grillmiddage og hvidvinsaftener på terrassen.

Nu hvor vi er i slutningen af august, så er sensommeren ved at være slut, og der går ikke længe, før det er efterår. Selvom vejret kun går ned ad bakke fra nu af, kan jeg glæde mig over, hvor smukt der er om efteråret.

This entry was posted in Ferie, Natur, Sommer, efterår and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>